Merken

GROOTSTE COLLECTIE DESIGN MERKEN

Betaalbare nieuwe en gebruikte meubels van topmerken

In onze showroom in Ede staat een mooie mix van nieuwe en gebruikte meubels. Gezien de merken die we verkopen, welke alleen met eersteklas materialen werken, is al het hout massief en is alle bekleding van echt leer. In de showroom vindt u vooral eetkamertafels, salontafels en kasten van Bert Plantagie, welke zich kenmerken door massief hout met subtiele RVS details. Daarnaast staan er prachtige unieke fauteuils en banken van Leolux & Jori, veelal uitgevoerd in eersteklas leder. Rolf Benz, Montis en Design on Stock worden vooral vertegenwoordigd in diverse strakke modern vormgegeven banken en fauteuils.

Hoge kwaliteit

De merken die we verkopen kenmerken zich door hoge kwaliteit en het gebruik van de beste materialen. Massief noten en eiken, goed leer en dikke kwaliteitstoffen van onder andere De Ploeg en Kvadrat. Alle merken worden in Europa geproduceerd. Door het gebruik van deze materialen is de duurzaamheid van de meubels lang. Verzorg het leer en voed het hout en het gaat een levensduur mee! Dit is dan ook de reden dat deze meubels ook gebruikt nog in zeer goede (nieuwe) staat aangekocht kunnen worden.

Openingstijden van
onze showroom

DINSDAG 11:00 - 17:00
VRIJDAG 11:00 - 17:00
ZATERDAG 11:00 - 17:00

OF BEL VOOR EEN AFSPRAAK +31 6 52 62 69 44

MOOIE EN VOORDELIGE EXCLUSIEVE TOPMERKEN

Eersteklas meubelen en materialen met een lange levensduur

Rolf Benz

Unieke vormen, aparte modellen met een stevig comfort!

Leolux

Eigenzinnig design en voorzien van een geweldig comfort

Bert Plantagie

Tijdloze en eigentijdse modellen van Nederlandse bodem

Design On Stock

Hippe ontwerpen en unieke accessoires

JORI

Top design relaxfauteuils & verstelbare banken

Montis

Strak tijdloos design met prachtige materialen

Leolux

Eigenzinnig design en voorzien van een geweldig comfort

Eigenzinnig design en altijd verrassend! Er is een Leolux voor iedereen, of u nu van een klassieker als de Bora Bora houd of voor een uitgesproken fauteuil als de Parabolica.Één ding is zeker, het is altijd herkenbaar en zit geweldig!

Bert Plantagie

Tijdloze en eigentijdse modellen van Nederlandse bodem

Vooral bekend om het prachtige houtwerk, strakke tafels in diverse modellen in massief hout. Daarnaast mooie kasten uit de Vision reeks.

Rolf Benz

Top design en Duits kwaliteitswerk

Duitse kwaliteit en Top design!
Rolf Benz combineert strakke vormgeving met perfect zitcomfort. Het Duitse merk staat bekend om haar tijdloze moderne design.

Design On Stock

Hippe ontwerpen en unieke accessoires

Design On Stock is een modern hip merk, ontworpen door diverse bekende designers. Prachtige comfortabele banken hippe stoelen en unieke accessoires.

JORI

Top design relaxfauteuils & verstelbare banken

Het Belgische Jori staat bekend om haar diverse relaxfauteuils en heeft daarnaast prachtige banken, met vaak verstelbare arm of rugkussens. Veelal in top klasse leer uitgevoerd.

Montis

Strak tijdloos design met prachtige materialen

Montis is bekend van de klassiekers Montis Axel banken en Charly/chaplin stoelen. Maar heeft daarnaast nog diverse andere modellen. Allen kenmerkend door strakke lijnen en luxe uitstraling.

U zoekt een specifiek design meubel

Van Ledden Exclusief gaat voor u op zoek

MOOIE EN VOORDELIGE EXCLUSIEVE TOPMERKEN

Eersteklas meubelen en materialen met een lange levensduur

qlocktwo woordklok sfeer van ledden exclusief

Ontwerpers Marco Biegert en Andreas Funk zijn in 2010 begonnen met de productie van de Qlocktwo klok, de wereldbekende klok zonder wijzers. Wat klein begon is snel uitgegroeid tot een serieuze onderneming die wereldwijd opereert.

De Qlocktwo klok is een sieraad voor elk interieur, van een modern kantoor tot een klassieke woonkamer. Niet voor niets heeft de klok de prestigieuze internationale designprijs Red Dot Design award in de wacht gesleept.

Er zijn vier verschillende maten verkrijgbaar: de Classic-variant (45×45 cm), het Touch-model (13,5×13,5 cm), het Large-model (90×90 cm) en er is een kamervullend 800-model (180×180 cm). Daarnaast is er het Qlocktwo-horloge W-model (35×35 mm). De Qlocktwo Watch laat zien hoe gewild, maar ook praktisch de woordklokken van Biegert & Funk zijn.

Van Ledden Exclusief is officieel dealer van de Qlocktwo woordklokken. In onze webshop vindt u het complete Qlocktwo assortiment aan. U kunt vanaf nu uw Qlocktwo klok of horloge bij ons online bestellen. Wilt u de klokken bekijken en uitzoeken, u bent welkom in onze showroom!