Snel leverbaar
Deskundig advies
Persoonlijke service
Gereduceerde prijs
Bezorgservice
1.500 m2 showroom in midden Nederland
  • Snel leverbaar
  • Deskundig advies
  • Perfecte service
  • Beste prijs
  • Bezorgservice
  • 1.500 m2 showroom in midden Nederland
Van ledden exclusief - montis logo zw

Montis design meubelen showroom

Nieuw en gebruikt, exclusief bij Van Ledden in Zetten

Ontdek Montis: Visuele esthetiek

Montis, een vooraanstaand icoon in de wereld van meubeldesign dat klasse en elegantie belichaamt, heeft een geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in 1974. Bij Montis staat meubelontwerp niet slechts voor visuele esthetiek; het draait om het verwezenlijken van harmonie tussen vorm en functionaliteit. Al decennialang heeft Montis zich gewijd aan het vervaardigen van uitzonderlijke, comfortabele en functionele meubelstukken die moeiteloos de tand des tijds doorstaan. Ontdek nu deze meesterwerken van Nederlands vakmanschap bij Van Ledden Exclusief, gevestigd in Zetten.

Innovatieve Ontwerpen

Bij Van Ledden Exclusief omarmen we een passie voor designmeubels en streven we voortdurend naar kwaliteit en esthetiek. Montis is een merk dat we met grote trots omarmen vanwege de unieke samensmelting van prachtig ontwerp en buitengewoon comfort. Ons uitgebreide assortiment Montis design meubelen omvat een diverse selectie van ontwerpen, variërend van stijlvolle fauteuils en banken tot elegante eettafels en handige bijzettafels. Of u nu op zoek bent naar een opvallend pronkstuk om uw woonkamer te verfraaien, een heerlijk comfortabele fauteuil om te ontspannen, of een verfijnd meubelstuk voor uw eetruimte, bij Van Ledden Exclusief bent u verzekerd van het vinden van precies datgene waar u naar op zoek bent.

Montis belichaamt een erfenis van tijdloze elegantie, vakmanschap en ongeëvenaard zitcomfort. Met een geschiedenis die zich uitstrekt over meer dan een halve eeuw, heeft Montis altijd gestreefd naar het creëren van meubels die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar tevens een zitervaring bieden die ongeëvenaard is. Elk meubelstuk ademt het Nederlandse design-erfgoed uit en plaatst kwaliteit en duurzaamheid in het hart van de ontwerp principes. Of u nu op zoek bent naar een tijdloze bank, een stijlvolle eettafel of een zorgvuldig vervaardigde fauteuil, Montis biedt een breed scala aan opties die de verwachtingen van veeleisende klanten overtreffen.

Bekijk het actuele aanbod Montis design meubelen

Verfijnde design meubels en tijdloze elegantie

Van ledden exclusief - vanleddenexclusief montis fauteuil 1
Van ledden exclusief - vanleddenexclusief montis fauteuil 2
Van ledden exclusief - vanleddenexclusief montis fauteuil

Bezoek de Montis showroom in Zetten

Alleen bij Van Ledden vindt u de perfecte Montis-meubels

Montis in onze showroom

Ontdek onze collectie Montis design meubelen en laat u betoveren door de perfecte combinatie van formidabel design en ongeëvenaard comfort. Onze showroom in Zetten biedt de ideale omgeving om deze meesterwerken van hedendaags design te verkennen. Onze deskundige team staat klaar om u te assisteren bij het vinden van meubelstukken die naadloos aansluiten op uw persoonlijke stijl en interieurbehoeften.

Van Ledden showroom in Zetten eenvoudig bereikbaar

In de nieuwe showroom van Van Ledden Exclusief in Zetten vindt u o.a. een collectie design meubelen van Montis. De showroom met exclusieve design meubelen is eenvoudig bereikbaar via de A15 (Afslag 37 – Andelst) vanuit Nijmegen (20 minuten), Arnhem (25 minuten), Ede (x25 minuten), Tiel (20 minuten), ‘s-Hertogenbosch (35 minuten), Utrecht (45 minuten), Gorinchem (40 minuten).

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze showroom, waar u kunt genieten van onze prachtige Montis design meubels.