Snel leverbaar
Deskundig advies
Persoonlijke service
Gereduceerde prijs
Bezorgservice
1.500 m2 showroom in midden Nederland
  • Snel leverbaar
  • Deskundig advies
  • Perfecte service
  • Beste prijs
  • Bezorgservice
  • 1.500 m2 showroom in midden Nederland
Van ledden exclusief - brandvanegmond logo

Brand van Egmond design meubelen showroom

Nieuw en gebruikt, exclusief bij Van Ledden in Zetten

Ontdek Brand van Egmond: Verlicthing op maat

Sinds 1989 heeft Brand van Egmond een solide reputatie opgebouwd in de wereld van designer verlichting. Als een vooraanstaand merk belichaamt Brand van Egmond eigentijds design, kwaliteit en toegankelijkheid. Ze streven naar de creatie van verlichting die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functionaliteit en flexibiliteit als essentiële elementen omvat. Hun benadering van verlichtingsproductie wordt gekenmerkt door de toewijding aan het leveren van lampen van hoogwaardige kwaliteit die moeiteloos de tand des tijds doorstaan.

Innovatieve Verlichting

Brand van Egmond belichaamt vakmanschap en lichtervaring, met een geschiedenis van meer dan drie decennia. Het merk is voortdurend bezig met het innoveren van een unieke ervaring met licht. Elke lamp legt de nadruk op kwaliteit en duurzaamheid. Of u nu op zoek bent naar een klassieke kroonluchter, een moderne wandlamp of een zorgvuldig ontworpen tafellamp, Brand van Egmond biedt een selectie die voldoet aan de hoogste verwachtingen.

Bij Van Ledden Exclusief streven we voortdurend naar topkwaliteit in designverlichting, waarbij onze diepe passie voor het vak centraal staat. Met trots omarmen we het merk Brand van Egmond, dat een unieke combinatie biedt van ontwerp en lichtcomfort. Ons diverse assortiment Brand van Egmond designverlichting omvat een scala aan schitterende ontwerpen, waaronder imposante kroonluchters, verfijnde wandlampen en handige tafellampen. Of u nu op zoek bent naar een opvallend pronkstuk voor uw woonruimte, een sfeervolle wandlamp om in te ontspannen, of een verfijnd lichtstuk voor uw eetruimte, bij Van Ledden Exclusief vindt u precies wat u zoekt.

Bekijk het actuele aanbod Brand van Egmond design meubelen

Verfijnde design meubels en tijdloze elegantie

Bezoek de Brand van Egmond showroom in Zetten

Alleen bij Van Ledden vindt u de perfecte Brand van Egmond-meubels

Brand van Egmond in onze showroom

Wij nodigen u uit om Brand van Egmond design meubels persoonlijk te ervaren en de tijdloze schoonheid en functionaliteit te ontdekken die deze meubelen te bieden hebben. Bezoek onze showroom in Zetten om de collectie van dichtbij te bekijken. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en assisteren het perfecte Brand van Egmond-meubelstuk te vinden dat aan uw wensen voldoet. Bij Van Ledden Exclusief draait alles om moderne designmeubels die een blijvende indruk achterlaten in uw interieur.

Van Ledden showroom in Zetten eenvoudig bereikbaar

In de nieuwe showroom van Van Ledden Exclusief in Zetten vindt u o.a. een collectie design meubelen van Brand van Egmond. De showroom met exclusieve design meubelen is eenvoudig bereikbaar via de A15 (Afslag 37 – Andelst) vanuit Nijmegen (20 minuten), Arnhem (25 minuten), Ede (x25 minuten), Tiel (20 minuten), ‘s-Hertogenbosch (35 minuten), Utrecht (45 minuten), Gorinchem (40 minuten).

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze showroom, waar u kunt genieten van onze prachtige Brand van Egmond design meubels.