Snel leverbaar
Deskundig advies
Persoonlijke service
Gereduceerde prijs
Bezorgservice
1.500 m2 showroom in midden Nederland
  • Snel leverbaar
  • Deskundig advies
  • Perfecte service
  • Beste prijs
  • Bezorgservice
  • 1.500 m2 showroom in midden Nederland

Nieuwe bestemming voor uw design meubels?

Verkoopt ze eenvoudig aan Van Ledden Exclusief!

Bent u in het bezit van prachtige design meubels en verlichting die u graag een tweede leven wilt geven? Bij Van Ledden Exclusief zijn we altijd op zoek naar deze kostbare design pareltjes, en wij streven naar een eerlijke prijs voor uw waardevolle items. Het enige wat u hoeft te doen is ons eenvoudige formulier hieronder invullen, en wij zullen snel contact met u opnemen.

Of u nu een particulier bent met designinrichting of een bedrijf met kantoormeubilair, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn deskundige inkopers van designmeubilair, met een bijzondere interesse in topmerken zoals Artemide, Artifort, Brand van Egmond, COR, DeSede, Design on Stock, Fermob, Flexform, Gelderland, Hay, Herman Miller, Jori, Jess Design, Label van den Berg, Leolux, Minotti, Molinari, Moooi, Montis, Muuto, Rolf Benz, Tonon, Vitra, Zanotta en nog veel meer topmerken.

Bij Van Ledden Exclusief geloven we in het behoud van tijdloos design en bieden wij u een betrouwbare en gemakkelijke manier om uw waardevolle meubels en verlichting te verkopen. Vul ons formulier in en neem contact met ons op. Wij kijken ernaar uit om samen te werken en uw designmeubels een nieuwe bestemming te geven.

Openingstijden
showroom Zetten

Dinsdag 11:00 - 17:00
Vrijdag 11:00 - 17:00
Zaterdag 11:00 - 17:00

Vragen? Bel +31 6 52 62 69 44

Nieuwe bestemming voor uw bestaande design meubels?

Wij kopen uw design meubel: duurzaam begint bij Van Ledden Exclusief!

Tweede leven

Veilig

Snel verkocht

Ophaalservice

Direct geld

Uw design meubel verdient een tweede leven

Vul onderstaand Van Ledden Exclusief verkoopformulier in!

Ja, wij kopen ook uw bestaande design meubel(s) in. Wij geven uw huidige design meubel(s) graag een tweede leven. Wel is belangrijk in welke staat deze verkeren. Stel uzelf daarom vooraf de volgende vragen voordat u het ons aanbiedt:
Is het een design merk/label? Zijn er geen kattenkrabben/honden krassen? Is de stof nog in goede staat, geen vlekken scheuren o.i.d.? Is het leer nog in goede conditie, geen craquelé scheuren o.i.d.? Is er niet bij gerookt en heeft het meubel geen rookgeur? En… is het zitcomfort in orde, of is het doorgezeten/piept kraakt het frame?

Als één van bovenstaand aan de orde is, kopen wij uw design meubel(s) helaas niet in.

Anders ontvangen we graag foto’s. Dit kan door onderstaand formulier in te vullen of via WhatsApp +31 652 62 69 44. We kijken uit naar uw bericht!

Verkoopformulier

Vul in en binnen 48 uur heeft u antwoord!