Qlocktwo

QLOCKTWO KLOKKEN EN HORLOGES

Exclusief bij Van Ledden, dé design-specialist!

Ontwerpers Marco Biegert en Andreas Funk zijn in 2010 begonnen met de productie van de Qlocktwo klok, de wereldbekende klok zonder wijzers. Wat klein begon is snel uitgegroeid tot een serieuze onderneming die wereldwijd opereert.

De Qlocktwo klok is een sieraad voor elk interieur, van een modern kantoor tot een klassieke woonkamer. Niet voor niets heeft de klok de prestigieuze internationale designprijs Red Dot Design award in de wacht gesleept.

Er zijn vier verschillende maten verkrijgbaar: de Classic-variant (45×45 cm), het Touch-model (13,5×13,5 cm), het Largemodel (90×90 cm) en er is een kamervullend 800-model (180×180 cm). Daarnaast is er het Qlocktwo-horloge W-model (35×35 mm). De Qlocktwo Watch laat zien hoe gewild, maar ook praktisch de woordklokken van Biegert & Funk zijn.

Van Ledden Exclusief is officieel dealer van de Qlocktwo woordklokken. In onze webshop vindt u het complete Qlocktwo assortiment aan. U kunt vanaf nu uw Qlocktwo klok of horloge bij ons online bestellen of bekijken en uitzoeken in de showroom in Ede.

Openingstijden van
onze showroom

DINSDAG 11:00 - 17:00
VRIJDAG 11:00 - 17:00
ZATERDAG 11:00 - 17:00

OF BEL VOOR EEN AFSPRAAK +31 6 52 62 69 44

QLOCKTWO WOORDKLOK IS EEN SIERAAD

in een modern kantoor tot een klassieke woonkamer

qlocktwo woordklok sfeer van ledden exclusief
QLOCKTWO

CLASSIC

De unieke woordklok, 45×45 cm, die elke 5 minuten met zinnen de tijd aangeeft. Unieke design in 18 verschillende kleuren

qlocktwo woordklok sfeer van ledden exclusief
QLOCKTWO

CREATOR’S EDITION

De exclusieve limited Creator’s Editions van de QlockTwo woordklokken,geven elke 5 minuten met zinnen de tijd aan.

qlocktwo woordklok sfeer van ledden exclusief
QLOCKTWO

TOUCH

Tafelmodel woordklok, 13,5×13,5 cm, die met zinnen de tijd aangeeft: unieke design in 18 verschillende kleuren.

qlocktwo woordklok sfeer van ledden exclusief
QLOCKTWO

LARGE & 800

De unieke woordklok op groot formaat: 90×90 cm en 180×180 cm. Grote design klokken bij Van Ledden.

Creator’s Edition bij Van Ledden, dé design-specialist!

qlocktwo video movie van ledden exclusief

De Qlocktwo CREATOR’S EDITION staat voor exclusiviteit wat betreft materiaal en
afwerking, maar ook vanwege zijn unieke karakter. De collectie wordt met de hand
gemaakt met behulp van een ingewikkeld proces om een opvallend eindresultaat te
bereiken. Geen twee zijn ooit identiek.

De succesvolle serie bestaat uit de frontpanelen RUST, GOLD, RAW IRON, VINTAGE COPPER, en sinds dit jaar ook METAMORPHITE en SILVER & GOLD. Elke individuele voorkant wordt aangevuld met een handtekening en een uniek serienummer dat wordt aangebracht door middel van een lasergravure.

QLOCKTWO SILVER & GOLD Limited Edition

De exclusieve gelimiteerde SILVER & GOLD Creator’s Edition is een zeer bijzondere uitvoering. Van deze klok zijn er namelijk slechts 300 gemaakt. De basis van de Gold edition is met de hand bekleed met bladgoud, voorzichtig en in een typische structuur. De frontplaat is gemaakt van gepatineerd wit goud met een legering van zilver en goud (12 karaats).

QLOCKTWO METAMORPHITE Limited Edition

De laatste toevoeging aan de Creator’s Edition serie is de Metamorphite. Gemaakt met leisteen van miljoenen jaren oud. Dankzij de typische en unieke structuur van dit sedimentgesteente ontstaat een interessant kleurenspel met grijsbruine tinten.

van-ledden-exclusief-qlocktwo-jacky-zegers-logo

Qlocktwo Jacky Zegers woordklok, exclusief bij Van Ledden!

Van Ledden Exclusief werkt al jaren samen met Jacky Zegers, de kunstenares uit Arnhem. Van Leden is dan ook hét adres voor de kenmerkende beelden en sculpturen van de hand van Jacky. De samenwerking heeft geleid tot een uniek project. Jacky heeft een aantal unieke QLOCKTWO klokken gecreëerd met de voor haar kenmerkende vrolijke kleuren.

QLOCKTWO JACKY ZEGERS Limited Edition

De exclusieve gelimiteerde QLOCKTWO JACKY ZEGERS woordklokken zijn zeer bijzonder en uniek, er zijn er slechts 8 gemaakt. De frontplaten van deze limited editions zijn kleurrijk en vrolijk door haar beschilderd. De klokken zijn voorzien van nummering en gesigneerd door de kunstenares.

Ontdek de JACKY ZEGERS collectie

Benieuwd naar de kunstcollectie van Jacky Zegers? Bezoek de showroom van Van Ledden Exclusief in Ede. Naast de speciale woordklokken vind je er ook een zeer uitgebreide collectie deze inspirerende kunstenares.

UNIEKE QLOCKTWO W HORLOGES

De tijd in woorden op je pols bij Van Ledden

qlocktwo horloge watch design award 2019 van ledden exclusief

Van Ledden Exclusief is officieel dealer van de Qlocktwo woordklokken. In onze webshop vindt u het complete Qlocktwo assortiment aan. U kunt vanaf nu uw Qlocktwo klok of horloge bij ons online bestellen.

Geweldig: onze qlocktwo w-serie heeft een if design award 2019 gewonnen. De if design award is een van de belangrijkste ontwerpprijzen ter wereld. Ontwerpers en fabrikanten maken elke inspanning om de internationaal gerenoveerde te winnen indien ontwerp als een kwaliteitszegel.

QLOCKTWO W neemt het kalmerende principe van het weergeven van tijd in woorden en past dit met een druk op de knop toe op uw pols.

Het is verkrijgbaar in twee verschillende maten – 35 x 35 mm en 39 x 39 mm.

ALLE FUNCTIES VAN QLOCKTWO W HORLOGES