Snel leverbaar
Deskundig advies
Persoonlijke service
Gereduceerde prijs
Bezorgservice
1.500 m2 showroom in midden Nederland
  • Snel leverbaar
  • Deskundig advies
  • Perfecte service
  • Beste prijs
  • Bezorgservice
  • 1.500 m2 showroom in midden Nederland
Van ledden exclusief - jori logo zw

Jori design meubelen showroom

Nieuw en gebruikt, exclusief bij Van Ledden in Zetten

Ontdek Jori: Aanpasbare comfort

Sinds de oprichting in 1963 heeft Jori een reputatie opgebouwd in de wereld van meubelontwerp. Als toonaangevend merk belichaamt Jori eigentijds design, kwaliteit en toegankelijkheid. Ze streven naar de creatie van meubels die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functionaliteit en flexibiliteit als elementen omarmen. Hun benadering van meubelproductie wordt gekenmerkt door toewijding aan het leveren van meubelstukken van hoogwaardige kwaliteit, comfortabel en aanpasbaar.

Innovatieve Ontwerpen

Jori belichaamt elegantie, vakmanschap en zitcomfort, met een geschiedenis van meer dan een decennium. Het merk streeft voortdurend naar de creatie van meubels die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een ongeëvenaarde zitervaring bieden. Elk meubelstuk weerspiegelt de rijke Belgische ontwerptraditie en hecht veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Of je nu op zoek bent naar een tijdloze bank, een stijlvolle eettafel of een vervaardigde fauteuil, Jori biedt een scala aan opties die zelfs aan de hoogste verwachtingen voldoen. Ontdek de wereld van Jori bij zorgvuldig geselecteerde dealers en geniet van klasse en comfort.

Bij Van Ledden Exclusief streven we voortdurend naar kwaliteit en esthetiek in designmeubels, en onze passie voor dit vak is diep geworteld. We omarmen met trots het merk Jori, dat een samensmelting van ontwerp en comfort biedt. Ons assortiment Jori-designmeubelen omvat een scala aan ontwerpen, waaronder fauteuils, banken, elegante eettafels en handige bijzettafels. Of je nu op zoek bent naar een opvallend pronkstuk om je woonruimte te verfraaien, een comfortabele fauteuil om in te ontspannen, of een verfijnd meubelstuk voor je eetruimte, bij Van Ledden Exclusief ben je verzekerd van het vinden van precies datgene waar je naar op zoek bent.

Bekijk het actuele aanbod Jori design meubelen

Verfijnde design meubels en tijdloze elegantie

Van ledden exclusief - vanleddenexclusief jori fauteuil 1
Van ledden exclusief - vanleddenexclusief jori fauteuil 2
Van ledden exclusief - vanleddenexclusief jori fauteuil 3
Van ledden exclusief - vanleddenexclusief jori fauteuil

Bezoek de Jori showroom in Zetten

Alleen bij Van Ledden vindt u de perfecte Jori-meubels

Jori in onze showroom

In onze showroom in Zetten kunt u onze uitgebreide collectie Jori designmeubelen ontdekken en u laten betoveren door de perfecte samensmelting van voortreffelijk design en ongeëvenaard comfort. Te midden van de ideale ambiance die onze showroom biedt, staat ons ervaren team klaar om u te begeleiden bij het vinden van meubelstukken die naadloos aansluiten op uw persoonlijke stijl en interieurbehoeften.

Van Ledden showroom in Zetten eenvoudig bereikbaar

In de nieuwe showroom van Van Ledden Exclusief in Zetten vindt u o.a. een collectie design meubelen van Jori. De showroom met exclusieve design meubelen is eenvoudig bereikbaar via de A15 (Afslag 37 – Andelst) vanuit Nijmegen (20 minuten), Arnhem (25 minuten), Ede (x25 minuten), Tiel (20 minuten), ‘s-Hertogenbosch (35 minuten), Utrecht (45 minuten), Gorinchem (40 minuten).

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze showroom, waar u kunt genieten van onze prachtige Jori design meubels.