Snel leverbaar
Deskundig advies
Persoonlijke service
Gereduceerde prijs
Bezorgservice
1.500 m2 showroom in midden Nederland
  • Snel leverbaar
  • Deskundig advies
  • Perfecte service
  • Beste prijs
  • Bezorgservice
  • 1.500 m2 showroom in midden Nederland
Van ledden exclusief - gelderland logo zw

Gelderland design meubelen showroom

Nieuw en gebruikt, exclusief bij Van Ledden in Zetten

Ontdek Gelderland: Kwaliteit en Duurzaamheid

Gelderland Design, een merk in de designwereld belichaamt stijl, milieubewustheid en tijdloze ontwerpen. Met een erfgoed dat teruggaat tot de oprichting in 1935, heeft Gelderland Design altijd gestreefd naar het creëren van visueel aantrekkelijke meubelstukken met een harmonie tussen vorm en functionaliteit. Hun inzet voor het vervaardigen van opvallende, comfortabele en duurzame meubels die moeiteloos de tand des tijds doorstaan, is een testament van hun vakmanschap.

Innovatieve Ontwerpen

Gelderland Design belichaamt tijdloze elegantie, vakmanschap en zitcomfort. Met een geschiedenis van meer dan vijf decennia zet Gelderland Design zich voortdurend in voor het creëren van meubels die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een verfijnde zitervaring bieden. Elk meubelstuk weerspiegelt de Nederlandse ontwerp traditie en legt de nadruk op kwaliteit en duurzaamheid. Of het nu gaat om een tijdloze bank, een stijlvolle eettafel of een zorgvuldig vervaardigde fauteuil, Gelderland Design biedt een uitgebreide reeks opties die zelfs aan de hoogste verwachtingen voldoen. Ontdek de wereld van Gelderland Design bij zorgvuldig geselecteerde dealers, zoals Van Ledden Exclusief, en geniet van klasse en comfort.

Bij Van Ledden Exclusief delen we een passie voor designmeubels en streven we voortdurend naar kwaliteit en esthetiek. We omarmen trots het merk Gelderland vanwege de unieke fusie van ontwerp en comfort. Ons uitgebreide assortiment Gelderland-designmeubelen omvat een gevarieerde selectie van ontwerpen, van stijlvolle fauteuils tot banken, elegante eettafels en handige bijzettafels. Of je nu op zoek bent naar een opvallend pronkstuk om je woonruimte te verfraaien, een heerlijk comfortabele fauteuil om te ontspannen, of een verfijnd meubelstuk voor je eetruimte, bij Van Ledden Exclusief ben je verzekerd van het vinden van datgene waar je naar op zoek bent.

Bekijk het actuele aanbod Gelderland design meubelen

Verfijnde design meubels en tijdloze elegantie

Van ledden exclusief - vanleddenexclusief gelderland bank 1
Van ledden exclusief - vanleddenexclusief gelderland fauteuil 2
Van ledden exclusief - vanleddenexclusief gelderland bank
Van ledden exclusief - vanleddenexclusief gelderland fauteuil 3

Bezoek de Gelderland showroom in Zetten

Alleen bij Van Ledden vindt u de perfecte Gelderland-meubels

Gelderland in onze showroom

Ontdek onze collectie Gelderland design meubelen en laat u betoveren door de perfecte combinatie van voortreffelijk design en ongeëvenaard comfort. Onze showroom in Zetten biedt de ideale omgeving om deze meesterwerken van eigentijds design te verkennen. Ons deskundige team staat klaar om u te assisteren bij het vinden van meubelstukken die naadloos aansluiten op uw persoonlijke stijl en interieurbehoeften.

Van Ledden showroom in Zetten eenvoudig bereikbaar

In de nieuwe showroom van Van Ledden Exclusief in Zetten vindt u o.a. een collectie design meubelen van Gelderland. De showroom met exclusieve design meubelen is eenvoudig bereikbaar via de A15 (Afslag 37 – Andelst) vanuit Nijmegen (20 minuten), Arnhem (25 minuten), Ede (x25 minuten), Tiel (20 minuten), ‘s-Hertogenbosch (35 minuten), Utrecht (45 minuten), Gorinchem (40 minuten).

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze showroom, waar u kunt genieten van onze prachtige Gelderland design meubels.