Snel leverbaar
Deskundig advies
Persoonlijke service
Gereduceerde prijs
Bezorgservice
1.500 m2 showroom in midden Nederland
  • Snel leverbaar
  • Deskundig advies
  • Perfecte service
  • Beste prijs
  • Bezorgservice
  • 1.500 m2 showroom in midden Nederland
Van ledden exclusief - rolf benz logo zw

Rolf benz design meubelen showroom

Nieuw en gebruikt, exclusief bij Van Ledden in Zetten

Ontdek Rolf Benz: Harmonie tussen vorm en functie

Rolf Benz, een symbool van meubeldesign dat klasse en tijdloze allure belichaamt, heeft een erfenis die teruggaat tot 1964. Bij Rolf Benz draait meubelontwerp niet alleen om visuele esthetiek, maar ook om het verwezenlijken van harmonie tussen vorm en functionaliteit. Decennialang heeft Rolf Benz zich toegelegd op het creëren van uitzonderlijke, comfortabele, en functionele meubelstukken die de tand des tijds doorstaan. Nu kunt u deze iconische meesterwerken van Duits vakmanschap ontdekken bij Van Ledden Exclusief, gevestigd iN Zetten.

Innovatieve Ontwerpen

Rolf Benz belichaamt een erfenis van klasse, vakmanschap en zitcomfort. Met een geschiedenis die zich meer dan een halve eeuw uitstrekt, heeft Rolf Benz altijd gestreefd naar het creëren van meubels die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een zitervaring bieden. Elk meubelstuk ademt het Duitse design-erfgoed uit en plaatst kwaliteit en duurzaamheid in het middelpunt. Of u nu op zoek bent naar een tijdloze bank, een stijlvolle eettafel of een zorgvuldig vervaardigde fauteuil, Rolf Benz biedt een scala aan opties die de verwachtingen van veeleisende klanten overtreffen.

Bij Van Ledden Exclusief koesteren we een liefde voor designmeubels en streven we voortdurend naar de hoogste kwaliteit en esthetiek. Rolf Benz staat hoog in ons vaandel vanwege de unieke samensmelting van schitterend ontwerp en comfort. Onze assortiment van Rolf Benz meubels beslaat een breed scala aan ontwerpen, variërend van fauteuils en banken tot eettafels en bijzettafels. Of u nu op zoek bent naar een opvallend pronkstuk voor uw woonkamer, een heerlijk comfortabele fauteuil om in te ontspannen, of een stijlvol meubelstuk voor uw eetruimte, wij hebben precies wat u zoekt.

Bekijk het actuele aanbod Rolf Benz design meubelen

Verfijnde design meubels en tijdloze elegantie

Van ledden exclusief - vanleddenexclusief rolf benz bank 1
Van ledden exclusief - vanleddenexclusief rolf benz fauteuil
Van ledden exclusief - vanleddenexclusief rolf benz fauteuil 1
Van ledden exclusief - vanleddenexclusief rolf benz bank

Bezoek de Rolf Benz showroom in Zetten

Alleen bij Van Ledden vindt u de perfecte Rolf Benz-meubels

Rolf Benz in onze showroom

Wij nodigen u uit om Rolf Benz design meubels persoonlijk te ervaren en de tijdloze schoonheid en functionaliteit te ontdekken die deze meubelen te bieden hebben. Bezoek onze showroom in Zetten om de collectie van dichtbij te bekijken. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en assisteren het perfecte Rolf Benz-meubelstuk te vinden dat aan uw wensen voldoet. Bij Van Ledden Exclusief draait alles om moderne designmeubels die een blijvende indruk achterlaten in uw interieur.

Van Ledden showroom in Zetten eenvoudig bereikbaar

In de nieuwe showroom van Van Ledden Exclusief in Zetten vindt u o.a. een collectie design meubelen van Rolf Benz. De showroom met exclusieve design meubelen is eenvoudig bereikbaar via de A15 (Afslag 37 – Andelst) vanuit Nijmegen (20 minuten), Arnhem (25 minuten), Ede (x25 minuten), Tiel (20 minuten), ‘s-Hertogenbosch (35 minuten), Utrecht (45 minuten), Gorinchem (40 minuten).

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze showroom, waar u kunt genieten van onze prachtige Rolf Benz design meubels.