Welkom

Van Ledden Exclusief

Verkoop van een veelzijdige collectie meubelen van topmerken

Welkom op de website van Van Ledden Exclusief. De specialist voor betaalbare en kwalitatief hoogwaardige design meubels. Van Ledden Exclusief is gespecialiseerd in het in- en verkopen van nieuwe en gebruikte design meubels van de merken; Leolux, Bert Plantagie, Rolf Benz, JORI, Montis en Design on Stock.

De Showroom

In onze showroom bent u welkom onze collectie design meubels te bekijken. We hebben een mooie mix van nieuw en gebruikte design meubels van prachtige merken! In de showroom vindt u vooral eetkamertafels, salontafels en kasten van Bert Plantagie, welke zich kenmerken door massief hout met subtiele RVS details. Daarnaast staan er prachtige unieke fauteuils en banken van Leolux & Jori , veelal uitgevoerd in eersteklas leder. Rolf Benz, Montis en Design on Stock worden vooral vertegenwoordigd in diverse strakke modern vormgegeven banken

Openingstijden van
onze showroom

DINSDAG 11:00 - 17:00
VRIJDAG 11:00 - 17:00
ZATERDAG 11:00 - 17:00

OF BEL VOOR EEN AFSPRAAK +31 6 52 62 69 44

BEKIJK MIJN ACTUELE VOORRAAD OP Marktplaats

Wekelijkse nieuwe collectie design meubelen extra voordelig geprijsd!

Bekijk mijn actuele voorraad op Marktplaats

Op Marktplaats heb ik een mooie mix van nieuwe en gebruikte meubels van eersteklas materialen.

MOOIE EN VOORDELIGE EXCLUSIEVE TOPMERKEN

Eersteklas meubelen en materialen met een lange levensduur

Rolf Benz

Unieke vormen, aparte modellen met een stevig comfort!

Leolux

Eigenzinnig design en voorzien van een geweldig comfort

Bert Plantagie

Tijdloze en eigentijdse modellen van Nederlandse bodem

Design On Stock

Hippe ontwerpen en unieke accessoires

JORI

Top design relaxfauteuils & verstelbare banken

Montis

Strak tijdloos design met prachtige materialen

U zoekt een specifiek design meubel

Van Ledden Exclusief gaat voor u op zoek

MOOIE EN VOORDELIGE EXCLUSIEVE TOPMERKEN

Eersteklas meubelen en materialen met een lange levensduur

qlocktwo woordklok sfeer van ledden exclusief

Ontwerpers Marco Biegert en Andreas Funk zijn in 2010 begonnen met de productie van de Qlocktwo klok, de wereldbekende klok zonder wijzers. Wat klein begon is snel uitgegroeid tot een serieuze onderneming die wereldwijd opereert.

De Qlocktwo klok is een sieraad voor elk interieur, van een modern kantoor tot een klassieke woonkamer. Niet voor niets heeft de klok de prestigieuze internationale designprijs Red Dot Design award in de wacht gesleept.

Er zijn vier verschillende maten verkrijgbaar: de Classic-variant (45×45 cm), het Touch-model (13,5×13,5 cm), het Large-model (90×90 cm) en er is een kamervullend 800-model (180×180 cm). Daarnaast is er het Qlocktwo-horloge W-model (35×35 mm). De Qlocktwo Watch laat zien hoe gewild, maar ook praktisch de woordklokken van Biegert & Funk zijn.

Van Ledden Exclusief is officieel dealer van de Qlocktwo woordklokken. In onze webshop vindt u het complete Qlocktwo assortiment aan. U kunt vanaf nu uw Qlocktwo klok of horloge bij ons online bestellen. Wilt u de klokken bekijken en uitzoeken, u bent welkom in onze showroom!